VORES MATERIALER
ØKOLOGISK BOMULD

Vi anvender kun 100 % bomuld og GOTS-økologisk certificeret, økologisk bomuld (Global Organic Textile Standard). Bæredygtigt og miljøvenligt fremstillet af naturlig bomuldsfrø uden brug af pesticider eller andre skadelige kemikalier og med lavt vandforbrug.

TENCEL™ Lyocell

Tencel, LENZING™ er verdens mest miljøvenlige viskosefibre, som er fremstillet af vedvarende og certificerede, europæiske trækilder. Materialet er let med et blødt og skinnende look, der føles behageligt mod huden.

HØR

Hør er et materiale, der er fremstillet af meget fine fiber fra hørplanten. Disse fiber bliver forsigtigt trukket ud, spundet til garn og derpå vævet til det behagelige og slidstærke materiale, vi kalder hør. Tøj fremstillet af hør er populært i varme og fugtige klimaer.

TENCEL™ Modal

Modal er et økologisk materiale, som fremstilles af cellulosefibre fra bøgetræer. Modal anses for at være et bæredygtigt alternativ til bomuld, fordi bøgetræer ikke behøver vand for at vokse og derfor er vandforbruget i produktionen 10-20 gange mindre.

Modalfibre fremstillet af bøgetræer er utrolig blødt og føles som silke – det er dobbelt så blødt som bomuld og føles helt fantastisk mod huden. Modal er et utroligt slidstærkt materiale, der holder sin form og finish selv efter hyppig vask.